Winterthrillers om de kou mee door te komen


Reputatie 5
Badge +8
  • Hoofdredacteur
  • 97 reacties
Het is weer o-zo-koud in dit kikkerlandje, we hebben de eerste sneeuw zelfs al gezien. Met dit winterweer is niets fijner dan wegkruipen op de bank, onder een dekentje, een dampende kop thee, chocolademelk of een glas wijn – met een spannend boek. Welke boeken passen daar het best bij? Bijvoorbeeld deze thrillers:

Suzanne Vermeer – Winternacht
Een boek van Suzanne Vermeer staat garant voor een verkoophit. Haar seizoensgerelateerde thrillers lezen makkelijk weg, maar fijn om even alles van je af te zetten.

Jo Nesbo – De sneeuwman
Dit ijzingwekkende boek is al wat ouder, maar werd dit jaar verfilmd als The Snowman. Je kan ook beginnen in een van de andere Harry Hole boeken, maar hoe dan ook, dit is een superspannende winterthriller.

S.K. Tremayne – IJstweeling
Superspannende psychologische thriller die zich afspeelt op een afgelegen Schots eiland. Absoluut een boek waar je de rillingen van krijgt!

Wat zijn jouw winterse favorieten?

3 reacties

De Millenium reeks! Om de een of andere reden heb ik altijd het gevoel dat deze boeken zich midden in de winter afspelen.

En niet te vergeten.. de Game of Thrones reeks. The winter is Coming 🙂
Reputatie 5
Badge +8
@cindySworld Oeh allebei hele goede ja!
Reputatie 5
Badge +8
En het voelt weer aan als een échte winter!

Misschien nog leuk, mocht je op zoek zijn naar een winters boek, hierbij de boektrailer van Winternacht van Suzanne Vermeer.

https://www.youtube.com/watch?v=9CsK7sQ3yzU

Reageer