Stel je vraag aan Santa Montefiore!

Stel je vraag aan Santa Montefiore!
Reputatie 5
Badge +8
  • Hoofdredacteur
  • 85 reacties
Al op zoek naar een roman om deze zomer mee te nemen in je koffer op vakantie? Of gewoon zin in een heerlijk boek om je vast in een warm land te wanen? Dan heb je geluk, er komt weer een nieuwe Santa Montefiore aan!

De bestsellerschrijfster woont nu in Londen, maar haar moeder groeide op in Buenos Aires, waar ze zelf daarna ook een tijd woonde. Niet gek dus dat een aantal van haar boeken zich in Argentinië afspelen! Ze trouwde met de bekende schrijver en historicus Simon Sebag Montefiore, voor wie ze zich tot het jodendom bekeerde. Nog een interessant feitje: ze is bevriend met prins Charles en koningin Máxima. Stof genoeg voor inspiratie dus!

Haar nieuwste boek heet Onder de Italiaanse zon en speelt zich – niet verrassend – af in Italië. Weduwe Evelyn boekt onverwachts een vakantie naar Toscane, en haar dochter en kleindochter besluiten mee te reizen. Graaf Tancredi heeft zijn kasteeldeuren geopend voor betalende gasten. Evelyn vertelt de anderen echter niet alles. Ze is er al eens geweest, toen zij en Tancredi nog jong waren…


Stel je vraag aan Santa Montefiore


Onder de Italiaanse zon komt begin april uit, nog heel even wachten dus. Ondertussen kun je je nog even vermaken met haar andere boeken (dat zijn er best veel). Of, nog leuker, je praat gewoon even met haar. Wat? Ja echt. Wel digitaal natuurlijk. We mogen Santa Montefiore namelijk een paar vragen stellen. Zij geeft ons dan ook nog eens antwoord, en die antwoorden zullen we hier posten.

Dus: heb jij haar altijd al iets willen vragen? Wil je iets weten over haar nieuwste boek? Of heb je een vraag over haar leven, over een van haar andere boeken, of over hoe het is om een boek te schrijven? Nu is je kans!

Stel hieronder je vraag, vóór 13 maart. Van alle vragen die wij binnenkrijgen kiezen we de leukste uit. Misschien geeft ze straks dus antwoord op dat wat jij altijd al hebt willen weten!

Wat zou jij Santa Montefiore willen vragen?

5 Reacties

Reputatie 1
Badge
Ik zou wel willen weten hoe autobiografisch haar boeken zijn.

En hoe zij start aan een boek. Sluit ze zich ook op, doet ze onderzoek of begint ze gewoon. Hoe ziet dat proces van schrijven er bij haar uit.

En denkt ze dit genre altijd te blijven schrijven of zou ze ook andere genres willen gaan doen
Reputatie 5
Badge +8
Leuke vragen @Parrot!!
Reputatie 5
Badge +8
Vragen stellen kan nog! Dus heb je altijd al iets willen weten over Santa Montefiore, dan is nu je kans 🙂
Reputatie 1
Badge
Goede vraag @Parrot, Alain dat was ook exact de vraag die ik wilde stellen. Maar bij deze dus een andere vraag. Welk boek heeft voor haar veel betekenis gehad en waarom?
Reputatie 5
Badge +8
Ook een goede vraag @Danielle! Ben zelf inderdaad ook heel benieuwd of ze zich door bepaalde schrijvers of boeken heeft laten inspireren.

Vragen stellen kan nog steeds, dus pak je kans om antwoord te krijgen op wat je altijd al over Santa Montefiore wilde weten 🙂

Reageer