Evenement

Hemelvaartsdag 10 mei - Boekenpret op Bier & Appelsap!

Hemelvaartsdag 10 mei - Boekenpret op Bier & Appelsap!
Reputatie 5
Badge +8
Eén van de leukste festivals voor ouders en kids, het Bier & Appelsap Festival, gaat op Hemelvaartsdag voor de tweede keer los, dit jaar in de Botanische Tuinen in Utrecht. En deze keer wordt het éxtra bijzonder, want BookSpot heeft er een eigen tent!

Natuurlijk vind je daar héél veel boeken, maar ook een hoop andere leuke dingen. Wat dacht je van Silke, de moeder van Herre, die speciaal voor de mini-fans een voorstelling komt geven? Een spannende poppenkastvoorstelling met Kolletje of een modeworkshop van Niki Smit? Ook Bram Botermans en Julius Zebra zijn in levenden lijve aanwezig om mee op de foto te gaan of een handje te geven. Tekenen, knutselen of lekker lui voorgelezen worden - het kan allemaal in onze BookSpot-tent. En last but not least: de kids verlaten de tent niet zonder een verrassing! Voor meer informatie en kaartverkoop ga je naar de website van het Bier en Appelsap Festival. Zien we je daar?

1 reactie

Reputatie 5
Badge +8
Fan van Het leven van een loser? Dan heb je nu geluk, Bram Botermans loopt rond op Bier en Appelsap!

Wie hij is?

Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten beter: hij zal altijd een sukkel blijven..

Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert. Bram heeft een beste vriend Theo, een klein broertje Max en grote broer Rick Botermans. En hij beleeft de gekste avonturen…

Wie is er fan?

Reageer